COVID-19 Protokoll

A GreenTech Zalaegerszeg COVID-19 Protokollja a honlapon és a rendezvény információjánál is elérhető

A rendezvény szervezőiként folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormányzati és önkormányzati rendelkezéseket, a hatósági intézkedéseket, valamint a szakmai és egészségügyi szervezetek naprakész információit és ajánlásait, melyeket azonnal a gyakorlatban is alkalmazunk.

A rendezvény egész helyszínén és teljes időtartama alatt jelen protokoll szabályai érvényesek.

  1. A rendezvényen – egy adott időpontban – csak az aktuális szabályozásnak megfelelő létszámú személy lehet jelen
  2. A rendezvény nem fogad olyan vendéget, akinél a koronavírus fertőzés gyanúja felmerülhet
  3. Ilyen esetben a fertőző betegségek jelentésének rendjéről szóló 1/2014. (I. 16.) EMMI rendelet és a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről szóló 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet előírásainak megfelelően járunk el
  4. A rendezvényen kizárólag egészséges emberek vehetnek részt, a rendezvényre belépő, személynél – érintésmentes lázmérővel – lázmérését végzünk, a rendezvényre kizárólag hőemelkedés – és lázmentes személyek léphetnek be
  5. A rendezvényen nem vehet részt olyan személy, aki a rendezvény időpontja (2020. szeptember 25.) előtti két héten belül, külföldön tartózkodott, kivéve, ha rendelkezik – szeptember 20-nál nem régebbi – negatív vírusteszttel
  6. A rendezvények résztvevői a helyszínen szájmaszkot kötelesek viselni.
  7. A rendezvényre történő belépésnél, illetve a konferenciaterem bejáratanál érintésmentes alkoholos kézfertőtlenítő berendezés biztosítja a megfelelő kézfertőtlenítést
  8. Az aktuális előírásoknak megfelelő védőtávolság betartása a rendezvény minden helyszínén kötelező
  9. A megfelelő távolságtartás érdekében igyekszünk elkerülni a nagyobb torlódásokat: • a berendezések, kiszolgáló pultok optimális elhelyezésével • megfelelő közlekedő utak, be –és kijáratok, valamint átjárók biztosításával • valamint a vendégforgalom folyamatos monitorozásával
  10. A közösségi pontokon a gyakran érintett felületeket (korlát, kilincs, kapcsolók stb…) és a technikai eszközöket, virucid fertőtlenítővel, folyamatosan fertőtlenítjük
  11. A konferenciatermekben a kiemelt felületeket – a szünetekben – szintén virucid fertőtlenítővel fertőtlenítjük
  12. A vendégek esetleges várakozása esetén szakaszos beengedést alkalmazunk, a 1,5 méteres védőtávolságot kérjük ebben is kérjük betartani
  13. Az étterem bejáratnál is virucid hatású kézfertőtlenítőt helyeztünk el, melyet vendégeink korlátlanul használhatnak
  14. Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a higiéniai előírások maximális betartását
  15. Amennyiben a rendezvényen történő tartózkodás alatt merül fel a COVID-19 fertőzés gyanúja, kérjük, hogy azonnal értesítsék szervező munkatársainkat, hogy az előírások szerinti intézkedéseket meg tudjuk tenni